„Prietene crescut la oraş ... ca florile în fereastră, prietene ... vreau să te iau de mână, vino să-ţi arăt brazdele veacului ...” - ("Pluguri”, Lucian Blaga)
„... aici este soarele meu, aici sunt prietenii mei ... şi fântânile ... aici orizontul este pe rând: roată, ..., inimă, ... aici, din părinţii părinţilor mei, au zburat treptat zilele ... şi s-au rostit cuvinte ... şi s-au desfrunzit aşteptări ... şi au căzut ploi ... şi au luminat patimi ... şi, la umbra foştilor arbori, fostele frunţi, au vegheat călătoriile orarelor ... ” - ("Răsfrângere în acum”, Cezar Baltag)
“...într-o ţară aşa de frumoasă ... cum să nu-ţi ridici fruntea, ca falnicii strămoşi de odinioară, mândru că poţi spune: “sunt român”! ” - ("România pitorească”, Al. Vlahuţă)
Scopul Asociației


Aflați aici mai multe despre motivele înființării Asociației și ceea ce ne îndrumă activitatea.
Citește mai departe...
Obiectivele Asociației


În vederea atingerii scopului său privind dezvoltarea zonei din Sud şi Sud-Vestul judeţului Bihor...
Citește mai departe...
Activitățile Asociației


În vederea îndeplinirii obiectului său de activitate privind dezvoltarea zonei...
Citește mai departe...
Unde ne găsiți


Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe și a demara împreună un parteneriat.
Contactați-ne aici...
Asociaţia G.A.L. Euro-Crişana, în temeiul legii, înțelege necesar a clarifica informațiile de interes public legate de "INTENȚIA DE PARTENERIAT" a MUNICIPIULUI SALONTA, sens în care s-a și adoptat de către Consiliul Local al Municipiului Salonta Hotărârea nr. 34/06.03.2015 privind încheierea unui acord de parteneriat între Municipiul Salonta și Asociația GAL Euro-Crișana.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați următoarele link-uri:

Asociaţia G.A.L. Euro-Crişana - judeţul Bihor anunţă reactualizarea calendarului estimativ de lansare a sesiunilor de depunere proiecte pentru luna Aprilie 2015, cu precizarea că lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” este condiţionată de stabilirea de către MADR - DGDR AM-PNDR a unui nou termen, altul decât data de 24.04.2015, pentru depunerea la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a proiectelor selectate de G.A.L. pentru M 411 – 112

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link: http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/calendarul-estimativ
Paște Fericit!Acum, in preajma Sfintelor Sarbatori de Pasti – „Sarbatoarea luminii şi a bucuriei”, cand, cu totii, ar trebui sa reflectam mai mult asupra lucrurilor cu adevarat importante, sa ne luam ragazul de a fi alaturi de cei dragi si sa ne gandim, totodata, la cei care au nevoie de speranta, de intelegerea si solidaritatea noastra – Asociatia G.A.L. Euro-Crisana are prilejul si onoarea de a va adresa tuturor, cu o deosebita placere, cele mai calde si sincere urari de bine … va dorim ca Lumina Sfanta a Invierii sa va lumineze si sa va binecuvanteze, iar semnificatia acestei Sarbatori – care reprezinta simbolul sacrificiului, dar si speranta renasterii *(in asta constand de fapt si viata: sacrificiu si speranta) – sa ne faca sa fim mai buni unii cu ceilalti! ... Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne dea calauzirea sa divina in fiecare zi, astfel incat Sfanta Lumina din Noaptea Invierii sa vegheze asupra noastra tot timpul!…”Paşte fericit!”
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă lansarea în perioada 09 Aprilie – 20 Aprilie 2015 a SESIUNI DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 112 din P.N.D.R. ”Instalarea tinerilor fermieri”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri:

Comunicat de presă
Apel de selecție simplificat
Apel de selecție integral
Asociaţia G.A.L. Euro-Crişana - judeţul Bihor anunță prelungirea calendarului estimativ de lansare a sesiunilor de depunere proiecte pentru luna Aprilie 2015, ca urmare a aprobării de către DGDR AM-PNDR a modificării Strategiei de Dezvoltare Locală selectată prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012).

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/calendarul-estimativ
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă, conform priorităţilor Planului de Dezvoltare Locală al Asociației selectat spre finanțare prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), prelungirea până la data de 03.04.2014 a celei de a șasea SESIUNE DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 112 din P.N.D.R. ”Instalarea tinerilor fermieri”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri: 
Click aici pentru Comunicatul de presă
Click aici pentru Apelurile de selecție
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă lansarea în perioada 16 Martie – 26 Martie 2015 a SESIUNI DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 112 din P.N.D.R. ”Instalarea tinerilor fermieri”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri:

Apeluri de selecție http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/apeluri-de-selectie
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă, conform priorităţilor Planului de Dezvoltare Locală al Asociației selectat spre finanțare prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), finalizarea selecţiei proiectelor depuse pe Măsura 112 (sesiunea a 5-a: 16.02.2015 - 26.02.2015), pentru mai multe informații accesați următorul link:

http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/calendarul-estimativ

Asociația G.A.L. Euro-Crişana - judeţul Bihor a actualizat calendarul estimativ de lansare a sesiunilor de depunere proiecte pentru Martie 2015, ca urmare a aprobării de către DGDR AM-PNDR a modificării Strategiei de Dezvoltare Locală selectată prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012).
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă lansarea în perioada 16 Februarie – 26 Februarie 2015 a SESIUNI DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 112 din P.N.D.R. ”Instalarea tinerilor fermieri”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri:
Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă, conform priorităţilor Planului de Dezvoltare Locală al Asociației selectat spre finanțare prin PNDR - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), finalizarea selecţiilor proiectelor depuse pe Măsura 112 (sesiunea a 4-a: 22.12.2014 - 22.01.2015), Măsura 421 (sesiunea a 2-a: 22.12.2014 - 22.01.2015) şi Măsura 322 (sesiunea a 3-a: 12.01.2015 - 22.01.2015), pentru mai multe informații accesați următoarul link: http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/rapoarte-intocmite/rapoarte-de-selectie-finale
Leader
APDRP
Uniunea Europeana
PNDR

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Utilizatori
5
Articole
152
Afișări articole
1183417

Acest site nu reprezintă poziția oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea și coerența acestor informații aparține persoanelor care au inițiat pagina web.
Toate informațiile privind Programele FEADER, LEADER şi PNDR, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT și nu sunt destinate comercializării.
Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât și pentru informații detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteți să vizitați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România: http://ec.europa.eu/romania/index_ro.htm

Toate drepturile rezervate Asociația GAL Euro-Crișana 2013. Web Hosting & Design: Quanta | Cloudy | I-Ware | LiquidCore