Scopul Asociației

Aflați aici mai multe despre motivele înființării Asociației și ceea ce ne îndrumă activitatea.
Obiectivele Asociației

În vederea atingerii scopului său privind dezvoltarea zonei din Sud şi Sud-Vestul judeţului Bihor...
Activitățile Asociației

În vederea îndeplinirii obiectului său de activitate privind dezvoltarea zonei...
Unde ne găsiți

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe și a demara împreună un parteneriat.
Contactați-ne aici...

Asociația G.A.L. Euro-Crișana anunţă lansarea în perioada 16 Martie – 26 Martie 2015 a SESIUNI DE CERERI DE PROIECTE pentru MĂSURA 112 din P.N.D.R. ”Instalarea tinerilor fermieri”, pentru mai multe informații accesați următoarele link-uri:

Apeluri de selecție http://www.gal-eurocrisana.ro/investitii-finantate/apeluri-de-selectie