Asociaţia Grup de Acţiune Locală Euro-Crişana (G.A.L.), cu sediul în comuna Tinca, judeţul Bihor, anunță prelungirea termenului de primire a proiectelor pentru
Măsura 123 ”Creșterea valorii adăugate a produselor agricole și forestiere”

Data publicării: 04.12.2013

Asociaţia Grup de Acţiune Locală Euro-Crişana (G.A.L.), cu sediul în comuna Tinca, sat Tinca str. Republicii nr. 36, judeţul Bihor, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., site: www.gal-eurocrisana.ro, recunoscută de către Autoritatea de Management (AM PNDR) din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Decizia de Autorizare nr. 62197/18.03.2013, ca urmare a participării și, implicit, selectării sale spre finanțare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), prin prezenta invită persoanele fizice autorizate și juridice cu capital 100% privat, care sunt situate și acționează în nume propriu pe teritoriul Asociației G.A.L. Euro-Crișana (ce se întinde pe raza următoarelor comune din județul Bihor: Avram-Iancu, Batăr, Cociuba Mare, Ciumeghiu, Mădăras, Olcea, Tulca şi Tinca), fiind înregistrate în baza legislaţiei din România ca micro‐întreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii (în conformitate cu Recomandarea (CE) nr. 361/2003) şi alte întreprinderi care nu sunt micro‐întreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii, care au mai puţin de 750 angajaţi sau cu o cifră de afaceri care nu depăşeşte 200 milioane Euro; cooperativele agricole de procesare a produselor agricole; societăţile cooperative de valorificare; intreprinderile familiale/ intreprinderile indivinduale și grupurile de producători, să participe la sesiunea de depunere de proiecte pentru MĂSURA 123 ”Creșterea valorii adăugate a produselor agricole și forestiere”.

Perioada de depunere a proiectelor: 31 Octombrie – 20 Decembrie 2013, orele 9.00-15.00.

Suma totală alocată pentru Măsura 123 în Strategia de Dezvoltare Locală a Asociației G.A.L. Euro-Crișana selectată spre finanțare prin PNDR – Axa IV LEADER (sesiunea 2012) este de 100.000 Euro, ceea ce reprezintă cofinanţarea publică (raportată la valoarea totală eligibilă a proiectului) la care se adaugă și contribuția privată a beneficiarului, în valoare tot de 100.000 Euro, costul total mediu / proiect fiind de 200.000 Euro.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea Măsurii 123 sunt cuprinse atât în Fișa Măsurii din PNDR și în Ghidul Solicitantului în vigoare la momentul lansării Apelului de Selecție aferent, disponibile pe site-ul Agenţiei de Plaţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (www.apdrp.ro) sau M.A.D.R. (www.madr.ro), cât și în Fișa Măsurii din Planul de Dezvoltare Locală al Asociației G.A.L. Euro-Crișana selectat spre finanțare prin P.N.D.R. - Axa IV LEADER (sesiunea 2012), precum și în celelalte acte aferente disponibile pe site-ul Asociației G.A.L. Euro-Crișana (www.gal-eurocrisana.ro). În aceeași ordine de idei, facem cunoscut și faptul că informațiile detaliate aferente Măsurii 123 lansate sunt disponibile în format electronic și/sau pe suport tipărit la sediul Asociației G.A.L. Euro-Crișana, în intervalul orar: 09.00 – 15.00.

Date de contact pentru informații suplimentare: sediul Asociației G.A.L. Euro-Crișana, din comuna Tinca, sat Tinca str. Republicii nr. 36, cod poștal 417595, judeţul Bihor *(în incinta Căminului Cultural al com. Tinca, etaj 1), telefon: 0742084483, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; program de lucru cu publicul: Luni-Vineri, în intervalul orar: 09.00 – 15.00.

Anca Nan